U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nestjongen in verschillende stadia

 

2016. Jonge boomvalk op nest ongeveer 15 dagen oud, met rond de ogen al een donker masker.2016. Jonge boomvalk op nest ongeveer 15 dagen oud, met rond de ogen al een donker masker.

 

nestjongen 2018

 

 

nestjongen 2018

Op de bovenstaande foto is het verschil in leeftijd tussen het jongste (links) en het oudste (rechts) te zien. Bij het jongste loopt het oogmaskertje nog niet achter het oog. Het jong in het midden heeft dat al wel. Bij het oudste jong is de kenmerkende oranje wang al zichtbaar in is veel van het kopdons al vervangen door echte veren. Rozenburg, 2018

2016, jong kort voor uitvliegen2016, jong kort voor uitvliegen

 

2016.Twee jongen een dag voor uitvliegen van de oudste. De rechter doet vleugeloefeningen. Het wit op de borst is al een stuk lichter en ook de wangvlek is niet zo oranje meer.2016.Twee jongen een dag voor uitvliegen van de oudste. De rechter doet vleugeloefeningen. Het wit op de borst is al een stuk lichter en ook de wangvlek is niet zo oranje meer.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?