U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Literatuur-bronnen-links

 

Over de boomvalk wordt relatief weinig geschreven. Wat ik in de loop der tijd bijeen geharkt heb, vindt u onder de tabbladen. Het zijn verwijzingen naar boeken en websites, maar ook talrijke kopieën van in diverse tijdschriften gepubliceerde artikelen, die her en der op internet te vinden zijn.

Natuurtijdschriften.nl bijvoorbeeld is een verrukkelijke en haast onuitputtelijke bron (over al het denkbare op het gebied van natuur).

Het zoeken, downloaden, benamen en uploaden is een tijdrovende klus, die nog niet af is, want steeds vind ik iets nieuws. Vooral in het Duits is er nog veel te vinden.

Copyright

Voor zover ik weet, is er van copyright geen sprake, omdat de content vrij op internet te vinden is. Mocht ik mij daarin vergissen, dan verzoek ik de schrijver of rechthebbende om met mij contact op te nemen.  Omdat ik geen commercieel belang heb bij deze website hoop ik echter dat men het mij in een onverhoopt voorkomend geval zal vergeven. Per slot van rekening publiceert iemand meestal met het doel om gelezen te worden. Dit doel wordt via mijn website kosteloos en belangeloos ondersteund.
Mocht een rechthebbende hier geen genoegen mee nemen, dan zal ik de inhoud op het eerste verzoek direct verwijderen.

Hoe dan ook, onder de tabbladen bevindt zich een schat aan informatie over de boomvalk.

 

 
 
Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?